Letni plan

Plan tekem 2018: glej rubriko “Tekmovanja”

Zimske tekaški tabor KZS Pokljuka: 29.-2.2.2018

Priprave so namenjene vsem, ki se želijo naučiti osnovnih in naprednih tehnik teka na smučeh, ter izboljšati telesno pripravljenost / kondicijo. Na pripravah pa ne bomo samo tekli na smučeh, šli bomo tudi na pohod in ‘lopatkanje’ in se preizkusili v biatlonu. Tabor se bo zaključil z medklubsko tekmo v smučarskem teku.

Poletni tabori 2018

Predvidena sta dva tabora pod okriljem KZS, in sicer:

tabor Bohinj: 23.-27.7.2018 Tabor je namenjen kajakašem do 15. leta za učenje in nadgrajevanje tehničnega znanja veslanja na mirnih vodah. Spoznavale se bomo tudi s tehnikami ostalih kajakaških disciplin ter uživali v ostalih spremljevalnih aktivnostih: pohod, kopanje,..

tabor Čezsoča: 9.-14.7.2017 Ta je namenjen predvsem mlajšim kategorijam (cicibani/ke do starejši dečki/deklice). Poudarek bo na učenju tehnike slaloma in spusta na divji vodi ter druženju med mladimi kajakaši in kanuisti iz različnih slovenskih klubov. Tabor ni primeren za popolne začetnike. Poleg veslanja so na taboru organizirane tudi druge kajakaške vsebine (polo, pohod, ekološke vsebine…).

Tudi letos bomo organizirali posebni 3-dnevni klubski tabor Kobarid:26.-28.8.2017 Tabor je namenjen članom kluba s poudarkom na veslanju divje vode, spoznavanju reke Soče in sproščenem druženju. Poleg otrok so vabljeni tudi starši, da se tabora udeležijo in se preizkusijo v veslanju – za starše bodo priskrbljeni čolni sit-on-top in ostala oprema za varno uživanje na vodi, otroci se tabora udeležijo s svojimi čolni.

Za dodatne informacije in prijave nas kontaktirajte. Info Simon.